Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Botoșani la persoane bănuite de acte de violenţă asupra unor tineri

perchezitii

Doi tineri din Botoşani au fost reţinuţi, marţi, fiind suspectaţi că au lovit trei persoane cu un obiect contondent, rănindu-le, potrivit news.ro.

”La data de 20 iulie 2021, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri de 20, respectiv 24 de ani, ambii din municipiul Botoşani, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe”, a anunţat, marţi, IPJ Botoşani.

Sursa citată a precizat că, în urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că cei doi, în noaptea de 17 spre 18 iulie, în timp ce se aflau in drumul public, într-o zonă de agrement din municipiul Botoşani, ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent, altor trei tineri cu vârstele de 24, 27 şi 29 de ani, domiciliaţi în municipipul Botoşani şi îm comuna Corni, provocându-le leziuni fizice.

”În data de 20 iulie 2021, poliţiştii botoşăneni au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele persoanele bănuite de comiterea faptelor, din municipiul Botoşani. În urma activităţilor desfăşurate, la locaţile vizate au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv articole de îmbrăcăminte, obiecte contondente şi arme albe”, au mai precizat poliţiştii.

Cei doi tineri au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.