Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în București la un bărbat violent: a tras cu un pistol și a distrus un tramvai (VIDEO)

biznisinfo.ba
mascati

La data de 25 ianuarie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal de distrugere în formă continuată.

„În fapt, la data de 27 decembrie 2023, Secția 4 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane ar fi tras cu un pistol tip airsoft într-un tramvai aflat pe un pasaj din Sectorul 1.

Ulterior, la data de 14 ianuarie 2024, aceeași subunitate înregistra plângerea reprezentantului unei societăți de transport în comun, cu privire la faptul că, în jurul orei 18.00, prin aruncarea din exterior a unui obiect contondent în tramvai, ar fi fost distrus geamul unei uși batante, în timp ce tramvaiul era oprit într-o stație din sectorul menționat. De asemenea, câteva ore mai târziu, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu domiciliul în Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, i-ar fi fost distrus un geam al balconului.

La acel moment, în urma verificărilor efectuate de către politiști, s-a mai constatat distrugerea geamurilor a două magazine, unul situat la parterul blocului respectiv, iar un altul situat la parterul unui bloc din proximitate, acestea prezentând orificii și mai multe fisuri.

Din cercetări, s-a stabilit că toate faptele ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani.

În vederea probării activității infracționale a bănuitului, la data de 25 ianuarie 2024, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate mai multe obiecte pe care acesta le-ar fi folosit la comiterea faptelor.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 4 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în formă continuată.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.