Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Bucureşti şi Olanda, în cazul olandezului care ar fi ucis o fetiţă în Dâmboviţa. Moartea suspectului poate duce la CLASAREA dosarului

Johannes Visscher olandez

Dosarul penal deschis privind moartea Adrianei ar putea fi închis având în vedere decesul olandezului, principalul suspect, însă anchetatorii vor continua verificările pentru a afla istoricul său, au precizat surse judiciare. Primele rezultate îl leagă pe olandez de Adriana, însă urmează percheziții.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii vor efectua percheziții atât în București, cât și la domiciliul din Olanda al bărbatului. Institutul Național de Criminalistică a transmis deja rezultate parțiale care îl leagă pe olandez de cazul Adrianei.

Aceleași surse au subliniat că s-a ajuns la concluzia că Adriana nu a fost violată, însă sunt indicii că ar fi supus-o unor perversiuni sexuale.

Tototdată, anchetatorii iau în considerare clasarea dosarului privind moartea Adrianei, dat fiind faptul că olandezul s-a sinucis, însă verificările vor continua pentru a afla tot istoricul bărbatului, deplasările lui în România, dacă a avut complici sau dacă a mai comis astfel de fapte.

IGPR a precizat oficial, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri și a plecat sâmbătă, el petrecând în țara noastră 3 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.