Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Suceava. Reţea de contrabandişti, destructurată de poliţiştii de frontieră

economica.net
tigarete

Poliţiştii de frontieră suceveni, sprijiniţi de Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău şi Brigada de Operaţiuni Speciale Suceava, au efectuat percheziţii la opt adrese de pe raza localităţilor Rădăuţi, Suceava, Ipoteşti, Cacica, Pârteştii de Jos şi Humoreni, pentru destructurarea unei reţele de contrabandişti cu ţigări, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, marţi, de Biroul de presă al IGPF.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Suceava şi sectoarelor poliţiei de frontieră de pe raza judeţului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au demarat activităţi de monitorizare a unei reţele infracţionale formată din mai multe persoane, specializată în contrabanda cu ţigări de provenienţă ucraineană.

''În ziua de 8 iulie 2017, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de către Judecătoria Suceava, poliţiştii de frontieră au descins la opt adrese de pe raza localităţilor Rădăuţi, Suceava, Ipoteşti, Cacica, Pârteştii de Jos şi Humoreni. În cadrul acţiunii au fost puse în executare două mandate de aducere, persoanele vizate fiind duse la sediul poliţiei de frontieră pentru audieri'', se arată în comunicat.

Citeşte şi: Bătrână accidentată GRAV după ce a fost PRINSĂ de uşile unui autobuz

În urma percheziţiilor a fost descoperită cantitatea totală de 1.517 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 17.750 lei şi 157 litri alcool, în valoare de 3.150 lei, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, au mai fost descoperite sume de bani în lei şi valută, mai multe telefoane mobile şi cartele, precum şi diferite înscrisuri, care au fost ridicate în vederea probării activităţii infracţionale.

În urma probatoriului administrat în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cinci persoane, domiciliate pe raza judeţului Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Cercetările sunt continuate de către lucrători din cadrul STPF Suceava, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Citeşte şi: Prahova: 12 persoane, trimise în judecată într-un dosar de producere şi comercializare ilegală de ţigări .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.