Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii într-un dosar de furt din locuinţă şi tăinuire. Hoţii, reţinuţi şi arestaţi

www.ziuanews.ro
mascati

Un bărbat a fost arestat preventiv, un altul a fost plasat în arest la domiciliu şi faţă de alte două persoane a fost luată măsura controlului judiciar în urma unor percheziţii ale poliţiştilor într-un dosar de furt şi tăinuire. 

"Luni, poliţişti din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt dintr-o locuinţă din sectorul 5, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi tăinuire", informează un comunicat transmis AGERPRES

Pe 29 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi de o femeie de 62 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în interiorul locuinţei, de unde au sustras patru genţi care conţineau mai multe documente, suma de 200 de lei şi două carduri bancare contactless. 

"În urma investigaţiilor desfăşurate a rezultat faptul că au fost efectuate mai multe tranzacţii financiare prin intermediul cardurilor bancare, fiind identificaţi trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, care au folosit cardurile în cauză", se arată în comunicatul DGPMB. 

În cursul zilei de luni au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie, la domiciliile celor implicaţi, în urma cărora au fost depistaţi bănuiţii şi conduşi la audieri. Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat suspiciunea rezonabilă că doi dintre bărbaţi, prin escaladarea unei ferestre dezasigurate, au pătruns în locuinţa victimei de unde au sustras mai multe bunuri, în timp ce locul faptei era asigurat de un al treilea bărbat, care se afla în apropiere, într-un autoturism. Ulterior, cei trei, însoţiţi şi sprijiniţi de o femeie, au efectuat mai multe tranzacţii financiare fără drept, folosind cardurile sustrase. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi tăinuire, precizează poliţia.

Citeşte şi: Medicament IMPORTANT, RETRAS din farmaciile din România. Oamenii sunt DISPERAȚI: 'O să vă treziți cu noi la ușa ministerului' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.