Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii într-un dosar de trafic internaţional de droguri de mare risc în Gorj - Au fost puse în executare 14 mandate de aducere

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurori din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Gorj, au efectuat, miercuri, 11 percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza judeţului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de muguri cannabis, 2 grame de substanţe psihoactive, bunuri şi obiecte care conţin urme de substanţă albă.

De asemenea, poliţiştii au ridicat şi 12 telefoane mobile, un pistol cu bile, 40 de bile din metal şi 40 de bile din material plastic.

"Totodată, poliţiştii au pus în executare 14 mandate de aducere, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane implicate în traficul internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. Persoanele sunt bănuite că ar fi introdus în ţară, începând cu toamna anului 2019, diferite cantităţi de cocaină pe care le-ar fi distribuit pe raza judeţului Gorj", a precizat Victor Ţuhaşu.

Activităţile desfăşurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Craiova şi Mehedinţi, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi jandarmi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.