Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la Academia de Poliție în cazul amenințării Emiliei Șercan - Principalul suspect ar fi un ofițer de poliție/ Reacția jurnalistei

emilia sercan

Un ofițer al Academiei de Poliție ar fi principalul suspect în cazul amenințării jurnalistei Emiliei Șercan. Polițiștii și procurorii fac percheziții, la ora transmiterii știrii, la biroul acestuia de la Academia de Poliție, precum și la domiciliul bărbatului, au declarat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Sursele citate precizează că autorul a fost depistat pe raza municipiului Slatina urmând a fi adus în calitate de suspect in București în baza unui mandat de aducere.

Citeste si Procurorii militari ai DNA au răspuns apelului procurorului șef - Al treilea dosar trimis în judecată în cursul acestui an

"E incalificabil ca un jurnalist sa fie amenintat de un ofiter de politie cu moartea. Sunt absolut consternata , nu am cuvinte. Nu pot sa cred ca este vorba de un ofiter de politie. Sunt si eu foarte curioasa cine este, daca actiona singur sau facea parte dintr-un grup", a declarat jurnalista la Digi24.

Săptămâna trecută, Emilia Șercan anunța că a primit, prin SMS, un mesaj de amenințare. Jurnalista a realizat anchete privind plagiatele unor persoane publice in lucrările de doctorat, în ultima perioadă axându-se pe dezvăluiri privind doctorii de la Academia de Poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.