Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la bănuiţi de delapidare, tăiere şi sustragere fără drept de arbori din fondul forestier naţional, în Vaslui

perchezitii

Poliţiştii vasluieni au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Băceşti, Dumeşti şi Vinderei, la persoane bănuite de delapidare, tăiere şi sustragere fără drept de arbori din fondul forestier naţional, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

"Astăzi, 27 octombrie, peste 60 de poliţişti din cadrul IPJ Vaslui au pus în aplicare 22 de mandate de percheziţie domiciliară la adrese de pe raza localităţilor Băceşti, Dumeşti şi Vinderei din judeţul Vaslui (...), în cauză fiind trei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi tăiere şi sustragere fără drept de arbori din fondul forestier naţional. Percheziţiile domiciliare au fost efectuate la persoane implicate în activitatea infracţională derulată. Până în prezent au fost depistaţi şi ridicaţi peste 100 metri cubi de material lemnos, o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept, precum şi elemente de muniţie letală şi neletală", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vaslui.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot

Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Cercetările continuă pentru administrarea probatoriului şi stabilirea cu exactitate a activităţii infracţionale derulate în cauză.

La acţiune au participat reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Vaslui şi 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Vaslui şi Bacău, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.