Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la casa de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații

perchezitii

Procurorii DIICOT fac percheziții la sediul unei case de avocatură într-un dosar care vizează un grup infracţional organizat constituit cu scopul de a  prejudicia creditorii a două societăţi comerciale având ca obiect de activitate comerţul cu produse farmaceutice,  prin crearea intenționată a stării de insolvență iar mai apoi falimentul firmelor. Surse judiciare citate de Adevărul precizează că este vorba de casa de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații.

DIICOT anunță printr-un comunicat de presă că activele firmelor care erau băgate în insolvență erau preluate de către o altă societate comercială  controlată de către aceleași persoane, prin intermediul unor societăți comerciale cu sediul în Olanda și Cipru.

În cadrul percheziției de la sediul casei de avocatură se ridică înscrisuri în baza cărora două dintre respectivele societăţi comerciale au efectuat în contul acesteia un număr de 17  transferuri bancare, în vederea stabilirii scopului pentru care au fost efectuate aceste plăţi.

Unul dintre avocații acestei case, respectiv Robert Roșu este cercetat într-un alt dosar alături de Remus Truică.

Începând cu luna noiembrie 2006, inculpatul Truică Remus, Roșu Robert Mihăiţă și alte persoane au constituit un grup infracţional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de o persoană interesată, prin oferire de bani/bunuri persoanelor din cadrul autorităţilor/instituţiilor deţinătoare a acestor proprietăţi, instigarea şi complicitatea la săvârşirea, de către aceste persoane, a infracţiunii de abuz în serviciu, prin punerea la dispoziţie şi semnarea înscrisurilor necesare, traficarea influenţei reale asupra funcţionarilor publici”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.