Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la contrabandiștii de la granița cu Ucraina

perchezitii

Opt percheziţii au loc miercuri în judeţul Maramureş într-un dosar de contrabandă, trei persoane urmând să fie duse la audieri.

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş efectuează 8 percheziţii domiciliare, pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de contrabandă. 3 mandate de aducere vor fi puse în aplicare”, anunţă Poliţia, informează News.ro.

Percheziţiile se desfăşoară în 4 localităţi, din judeţul Maramureş, la locuinţele a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani.

Acestea sunt bănuite de comiterea infracţiunii de ”transport, depozitare şi comercializarea bunurilor (introduse ilegal în România din Ucraina) care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, precizează poliţiştii..

La activităţi participă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş şi poliţişti din cadrul Grupei Canine - Serviciul de Ordine Publică Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.