Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la două instituții publice: Anchetă a DGA în care sunt vizate trei persoane

DGA

Mai multe percheziţii au avut loc, joi, la două instituţii şi la domiciliile unor funcţionari publici din Dâmboviţa, bănuiţi de luare de mită, complicitate la luare de mită şi înşelăciune, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

"Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, împreună cu poliţiştii anticorupţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită, complicitate la luare de mită şi înşelăciune de către funcţionari publici, în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea sarcinilor de serviciu. Astfel, astăzi, 18 noiembrie 2021, sunt puse în executare un număr de şase mandate de percheziţie domiciliară, la domiciliile şi locurile de muncă a trei funcţionari publici şi la sediul a două instituţii publice de pe raza judeţului Dâmboviţa", precizează DGA.

Cei trei suspecţi vor fi conduşi pentru audieri, în baza mandatelor de aducere, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

În cauză se beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul DGA - Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov şi serviciile judeţene anticorupţie Prahova, Argeş şi Buzău, precum şi a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa. Totodată, la instrumentarea cauzei s-a beneficiat de suport de specialitate din partea Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia de Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.