Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la DSP Timiș, o primărie și un cabinet medical - Dosar penal de fals și abuz

perchezitii

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget au făcut, marţi, percheziţii la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, la Primăria Ohaba Lungă şi la un cabinet medical, într-un dosar de abuz în serviciu şi fals intelectual, după ce o persoană era angajată la primărie, dar îşi desfăşura activitatea în cabinetul medical din localitate.

„Azi, 16.05.2023, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice-IPJ Timiş sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară la sediul a două instituţii publice şi un cabinet medical dintr-o localitate din judeţul Timiş. Percheziţiile fac obiectul unui dosar penal ce vizează comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual”, a transmis IPJ Timiş.

Persoana respectivă era încadrată fictiv la Primăria Ohaba Lungă, dar îşi desfăşura activitatea la cabinetul medical de cinci ani.

„În fapt, s-a reţinut că în perioada 2018-2023, o persoană a fost încadrată fictiv la o unitate administrativ teritorială din localitate, aceasta desfăşurându-şi activitatea în fapt, la un cabinet medical din aceeaşi localitate”, a mai precizat IPJ Timiş.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe documente pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, percheziţiile au avut loc la Primăria Ohaba Lungă şi la sediul DSP Timiş, precum şi la cabinetul medical din Ohaba Lungă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.