Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la membrii unui grup infracţional transfrontalier din Galaţi specializat în furturi calificate

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, în cadrul unei comisii rogatorii internaţionale formulată de Tribunalul de Mare Instanţă Besancon - Franţa, au efectuat 15 percheziţii domiciliare în judeţul Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional transfrontalier organizat, furt calificat şi tăinuire.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, membrii grupării sunt bănuiţi că în perioada aprilie 2015 - decembrie 2016 ar fi pătruns prin efracţie în mai multe spaţii comerciale de pe teritoriul Franţei, de unde ar fi sustras bunuri de peste 1.000.000 de euro. În urma percheziţiilor, efectuate în 3 octombrie, au fost ridicate haine, bijuterii şi parfumuri - bunuri susceptibile a proveni din furturi, precum şi sumele de 5.515 euro şi 13.500 lei şi au fost puse în executare 12 mandate de aducere.

În urma investigaţiilor şi a probatoriului administrat, Tribunalul de Mare Instanţă din Besancon a emis mandate europene de arestare preventivă pe numele a şase persoane, cinci bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, conform Agerpres. La acţiune au participat şi reprezentanţi ai autorităţilor judiciare franceze din cadrul Jandarmeriei Naţionale Besancon şi judecătorul de instrucţie de la Tribunalul de Mare Instanţă Besancon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.