Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la persoane care au cumpărat tutun de la diverşi furnizori şi l-au vândut folosind diferite firme de curierat

perchezitii

Poliţiştii gorjeni fac, marţi, 13 percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi la persoane care au cumpărat tutun de la diverşi furnizori şi l-au vândut apoi folosind diferite firme de curierat.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, efectuează, marţi, 13 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţul Călăraşi, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a un kilogram de tutun de fumat.
“Bănuiţii ar fi achiziţionat tutun de la diverşi furnizori, pe care l-ar fi comercializat, ulterior, în afara antrepozitului fiscal, utilizând diferite firme de curierat”, a precizat IPJ Gorj.
La acţiune participă şi luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale din cadrul D.G.P.M.B. şi I.P.J. Călăraşi, poliţişti ai serviciiilor criminalistice din cadrul D.G.P.M.B. şi I.P.J. Gorj, ai serviciilor de investigare a criminalităţii economice Sector 3 şi 4, precum şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.