Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la reprezentanţii unei firme de construcţii, bănuiţi de evaziune fiscală de peste 780.000 de lei

evaziune

Un număr de patru percheziţii au avut loc, miercuri dimineaţa, în judeţele Vâlcea şi Prahova, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 780.000 de lei, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au loc la sediul unui firme de construcţii din judeţul Vâlcea şi la domiciliile reprezentanţilor acesteia.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

"Activităţile sunt efectuate la domiciliile a trei persoane şi la sediul social al unei firme. Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2011 -2016, reprezentanţii unei firme de construcţii, din judeţul Vâlcea, ar fi ascuns bunuri sau alte surse impozabile şi nu ar fi evidenţiat veniturile obţinute în documentele justificative, fiind cauzat un prejudiciu de peste 780.000 de lei.

De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe mijloace de robă, de interes în cauză", au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Percheziţiile s-au derulat sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, cu sprijinul Serviciului Criminalistic şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.