Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări din Timiş: Nouă persoane duse la audieri

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Poliţiştii timişeni, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat, joi, trei percheziţii pe raza municipiului Lugoj, la domiciliile mai multor persoane bănuite de contrabandă, nouă persoane fiind conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj, ''Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lugoj, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări'', arată un comunicat al Poliţiei Timiş.

În luna iunie 2016, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că persoane necunoscute desfăşoară activităţi de comerţ ilegal cu ţigări de contrabandă pe raza municipiului Lugoj, prejudiciind bugetul consolidat al statului. Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat joi cele trei percheziţii la domiciliile a nouă persoane cu vârste între 26 şi 57 de ani. De la cei în cauză au fost ridicate 5.000 de ţigarete de diferite mărci, 600 de articole pirotehnice, telefoane mobile şi documente.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj, pentru audieri. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj, ai Secţiilor Rurale Belinţ, Găvojdia şi Lugoj, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.