Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la traficanți de droguri din București și Ilfov, după tragedia de la Festivalul Saga/ Video

traficanti

Procurori și ofițeri de poliție judiciară efectuează miercuri dimineață 11 percheziții domiciliare în municipiul București și județul Ilfov, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, anunță DIICOT.

Conform surselor judiciare, perchezițiile ar avea loc la clanul Zoicărenilor, care acționează în Sectorul 2 al Capitalei.

Aceste percheziții vin în contextul în care doi tineri au murit de supradoză și mai mulți au ajuns la spital, după ce au consumat stupefiante la Festivalul Saga, din București.

”La data de 8 iunie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, desfășoară o operațiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de mare risc.

Sunt efectuate 11 percheziții domiciliare, în Municipiul București și județul Ilfov.

Este vizat un grup infracțional organizat, format din 15 persoane, care s-ar fi ocupat cu distribuția de heroină în Capitală.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală - Secția de Combatere a Traficului de Droguri, pentru audieri și luarea eventualelor măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Operațiunea se derulează cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Acțiunea este realizată cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, arată un comunicat al DIICOT.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.