Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la traficanții de droguri din Galați: trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore; aveau ecstasy, cannabis și MDMA

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT Galați au efectuat opt percheziţii domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite că aduc droguri în țară. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, anunță Poliția Română, relatează Mediafax.

Citește și: Patru bărbați i-au furat cârnații din cămară și sculele unei femei de 78 de ani; apoi au snopit-o în bătaie

Perchezițiile au avut loc joi, după ce, în aceeași zi, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea traficului și consumului de droguri de risc și mare risc, o persoană a fost surprinsă în flagrant delict, în timp ce intenționa să comercializeze droguri.

În urma activităților desfășurate, au fost găsite și ridicate: 125 de comprimate de ecstasy, aproximativ 2.000 de grame de cannabis, 2 grame de pulbere MDMA, 17 grindere metalice, 4 cântare electronice, 15 telefoane mobile, un laptop, un autoturism, 4.950 de lei și 1.740 de euro.

„Polițiștii au pus în executare 13 mandate de aducere și, după audierea persoanelor, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.