Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbați i-au furat cârnații din cămară și sculele unei femei de 78 de ani; apoi au snopit-o în bătaie

catuse politie

Patru bărbaţi din oraşul Pecica au fost ridicaţi de către poliţişti, vineri, în urma unor percheziţii, şi conduşi la audieri, ei fiind suspectaţi că au legătură cu tâlhărirea unei femei de 78 de ani, peste care au intrat noaptea în casă şi de la care au furat cârnaţii din cămară, dar şi alte bunuri, victima având nevoie de îngrijiri medicale după atac, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat că au fost desfăşurate şase percheziţii domiciliare în oraşul Pecica, la suspecţi de comiterea unor furturi sau tâlhării. Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, au fost ridicaţi şi urmează să fie audiaţi, fiind suspectaţi de tâlhărie calificată.

Conform sursei citate, în noaptea de 29 spre 30 iulie, persoane mascate au pătruns într-un imobil din Pecica, "unde prin violenţă ar fi imobilizat o femeie de 78 de ani, sustrăgând mai multe bunuri".

Între altele, hoţii au furat cârnaţii din cămara femeii, victima având nevoie de şapte zile de îngrijiri medicale în urma atacului, după ce a fost legată în locuinţă.

"În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, scule, drujbe, maşini de găurit, fierăstraie pendulare etc, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, precum şi cantitatea de 2.980 de petarde, deţinute fără drept", a precizat Adina Aconstantinesei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pentru a se stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.