Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la traficanţii de droguri. Procurorii DIICOT au luat cu asalt Baia Mare şi Baia Sprie

mascati perchezitii diicot

În dimineaţa zilei de 09 octombrie 2017, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş împreună cu ofiţeri  de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au efectuat un număr de 10 percheziţii domiciliare pe raza pe raza municipiului Baia Mare şi a oraşului Baia Sprie într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupului  au amenajat o cultură de cannabis pe suprafaţa unui teren neamenajat, situat pe malul drept al râului Someş în aval, respectiv între localităţile Merişor şi Bârgău  pe care au recoltat-o periodic în perioada mai – octombrie 2017 (de mai multe ori, în funcţie de nivelul de maturitate atins de plante).

Ulterior, recolta obţinută  era  depozitată  în mai multe locaţii de pe raza municipiului Baia Mare, unde era preparată  şi pregătită  pentru uscare în vederea consumului şi a comercializării / oferirii altor persoane consumatoare.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 4.5 kg. de cannabis, grindere şi o instalaţie dezafectată de creştere a plantelor de cannabis, precum şi alte obiecte care au legătură cu cauza.", potrivit unui comunicat al DIICOT.

Citeşte şi: Agenţia Naţională de Integritate dă lovitura în primării: Aleşi locali, INCOMPATIBILI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.