Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la trei tineri bănuiţi de operaţiuni ilegale cu droguri

diicot

Poliţiştii vâlceni, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au percheziţionat marţi domiciliile a trei tineri cu vârste între 18 şi 21 de ani, din comuna Olanu, unde au descoperit o cultură de plante de cannabis şi ţigări confecţionate artizanal, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că tinerii în cauză, în cursul anului 2017, ar fi cultivat cannabis outdoor, la locuinţa bărbatului de 21 de ani. 

În urma percheziţiilor a fost descoperită o cultură de plante de cannabis, iar poliţiştii au descoperit şi ridicat şi ţigări confecţionate artizanal, foiţe pentru confecţionarea ţigărilor şi telefoane mobile. Persoanele bănuite de operaţiuni ilegale cu droguri vor fi conduse la audieri cu mandant de aducere. 

La acţiunile desfăşurate în această cauză au participat poliţişti de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi de la Direcţia de Operaţiuni Speciale sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Vâlcea.

Citeşte şi: Meciul Tudose-Dragnea, critici dure dinspre Bruxelles: 'Orice schimbare în Guvern trebuie să înceapă cu PREMIERUL' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.