Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perchezițiile de la mafia lemnului: marfă confiscată în valoare de peste 52.000 de lei

News
transport lemn

Peste 80 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi în urma percheziţiilor care au avut loc, joi, în Vrancea, Galaţi, Călăraşi şi municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul silvic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, informează Agerpres.

Citește și: VIDEO Anchetă la Vaslui, după ce două tinere teribiliste au ieșit pe geamurile unei mașini în timp ce era în mers

De asemenea, patru persoane au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii.

"Poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia de Ordine Publică, au efectuat 12 percheziţii domiciliare în judeţele Vrancea, Galaţi, Călăraşi şi municipiul Bucureşti, la nouă persoane juridice şi trei persoane fizice, precum şi două controale în fondul forestier, în cadrul cărora au fost indisponibilizaţi 81.38 metri cubi de material lemnos. Acţiunea a avut loc la data de 8 iulie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane fizice şi juridice bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic şi conexe acestuia", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în urma percheziţiilor au fost ridicate documentele financiar-contabile necesare soluţionării cauzei şi au fost indisponibilizaţi 81.38 metri cubi de cherestea şi lemn foc, în valoare totală de 52.613,6 lei.

De asemenea, s-a constatat o lipsă în depozitele de profil a cantităţii de aproximativ 150 metri cubi de material lemnos (cherestea), în valoare de 108.576 de lei.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi şi Galaţi, luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale Vrancea, Călăraşi, Bucureşti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.