Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perechea formată din românul Nicholas David Ionel și austriacul Leandro Riedi s-a calificat în finala probei de dublu a juniorilor la Australian Open

www.libertatea.ro
Australian Open tenis

Perechea formată din românul Nicholas David Ionel (17 ani) și austriacul Leandro Riedi (18 ani) s-a calificat în finala probei de dublu a juniorilor la turneul de Grand Slam Australian Open, ediția 2020, anunță MEDIAFAX.

Cei doi, favoriții numărul 5 ai competiției, s-au impus în fața cuplului elvețian Jerome Kym și Dominic Stephan Stricker. Joi, 30 ianuarie, Nicholas David Ionel și Leandro Riedi au învins în două seturi, 7-5, 6-4, după o oră și șapte minute de joc.

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

În finală, Nicholas David Ionel și Leandro Riedi se vor întâlni cu perechea formată din polonezul Mikolaj Lorens și letonul Karlis Ozolins, cap de serie numărul șase.

Aceasta este a doua oară când tenismenul român a jucat o semifinală la proba de dublu într-un turneu de Grand Slam. Anul trecut, a evoluat în penultimul act, la US Open, alături de jucătorul din Polonia Wojciech Marek.

Citește și: Opinie: Pentru ce a fost atacat Tudor Gheorghe?

Tot anul trecut, românul Filip Jianu a ajuns până în semifinale la Australian Open ( simplu și dublu).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.