Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perechea Ram/ Salisbury a câștigat meciul cu Dodig/ Polasek de la Turneul Campionilor și e la un pas de calificarea în semifinale

australian open facebook
australian open general tenis

Perechea formată din Rajeev Ram (SUA; 24 ATP dublu) și Joe Salisbury (Marea Britanie; 23 ATP dublu) e la un pas de calificarea în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, anunță MEDIAFAX.

În Grupa Jonas Bjorkman, de la ultima competiție a anului, s-a impus în fața cuplului format din Ivan Dodig (Croația; 9 ATP dublu)/ Filip Polasek (Slovacia; 10 ATP dublu) în trei seturi, 3-6; 6-3; 10-6. Partida a durat o oră și 20 de minute. Cele două echipe veneau după eșecuri în prima etapă din faza grupelor. Ram și Salisbury au început greu meciul și au cedat în primul set, după un game pierdut pe propriul serviciu, la mijlocul manșei. La 5-3 au avut patru oportunități de rebreak, dar nu au profitat de ele și au cedat cu 3-6.

Vezi si: Lot important PSD, decapitat în Guvern: nume sonore zboară din Palatul Victoria .

În actul secund situația a fost aceeași ca în primul, dar în avantaj s-a aflat cuplul americano-britanic. Game-ul care a făcut diferența s-a jucat tot la mijlocul setului. Decisivul a fost la îndemâna lui Rajeev Ram și Joe Salisbury. Au condus cu 3-0 și 7-5, iar în final s-au impus cu 10-6 și ultimul meci este decisiv pentru calificarea în penultimul act de la Turneul Campionilor.

Tot marți este programat și celălalt meci de dublu din Grupa Jonas Bjorkman. Perechea Lukasz Kubot (Polonia)/ Marcelo Melo (Brazilia) o înfruntă pe cea formată din Raven Klaasen (Africa de Sud)/ Michael Venus (Noua Zeelandă), de la ora 20:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.