Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perez de Vargas, FC Barcelona handbal masculin: 'Am auzit că s-a întâmplat ceva grav acasă, e o lovitură grea'

www.agerpres.ro

Handbalistul echipei FC Barcelona, Gonzalo Perez de Vargas, a declarat, joi seara, după meciul amical cu CSM București disputat la Sala Polivalentă, că a auzit de atacul terorist din Barcelona, pe care l-a numit "o lovitură grea" pentru Spania.

"Am auzit când veneam aici că s-a întâmplat ceva grav acasă și că au murit 6 oameni. 13? Uf... Este o lovitură grea pentru noi. Sper că totul este bine acasă. Acum îmi voi suna familia și sper că asemenea lucruri nu se vor mai întâmpla niciodată", a afirmat Perez de Vargas, potrivit Agerpres.

Citește și: Momente EMOȚIONANTE la București: Minut de reculegere înainte de meciul dintre CSM și FC Barcelona, în memoria victimelor atentatului - VIDEO

Colegul său de echipă, polonezul Kamil Syprzak s-a arătat șocat de atacurile teroriste din ultima perioadă, el precizând că uneori îi este frică să mai iasă din casă. "În drumul spre Sala Polivalentă am auzit în autocar despre atacul terorist de la Barcelona. Nu știu încotro ne îndreptăm, dar este o adevărată nebunie. Uneori îmi este și frică să ies din casă din cauza acestor atacuri care au loc. Îmi este frică să ies din casă nu numai în Barcelona, ci oriunde. Este periculos și se întâmplă în toate orașele mari ale lumii. Așa că se poate întâmpla, nu vreau să spun aici, dar oriunde. Din păcate nu știm ce ne așteptă mâine. Nu știu cum, dar trebuie făcut ceva", a afirmat handbalistul formației FC Barcelona.

Referitor la victoria din amicalul cu CSM București, Syprzak a afirmat că meciul a fost un test util înaintea IHF Super Globe, competiție care se desfășoară la Doha. "A fost o experiență frumoasă pentru noi, ne-am simțit bine la București. Jocul nostru probabil nu arată așa cum ne-am dori, suntem însă și puțin obosiți pentru că am făcut mulți kilometri în ultima perioadă. Însă meciul de azi a fost totuși unul bun. Săptămâna viitoare jucăm la Doha în Super Globe, așa că partida de azi a fost una importantă", a precizat jucătorul polonez.

CSM București și-a prezentat echipa masculină de handbal, joi, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, într-un meci amical cu formația spaniolă FC Barcelona, care s-a impus cu scorul de 33-26 (16-15), în cadrul evenimentului Handball Fest 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.