Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Performanță de top pentru sabrerii români la Cupa Riposta: Aur și bronz obținute în competiție

infoactual.ro
scrima

Echipa feminină de sabie cadete a României a cucerit medalia de aur la Cupa Riposta, competiţie care se desfăşoară la Bucureşti şi care face parte din Circuitul European de Cadeţi. În concursul masculin individual, Cristian Macovei a câştigat medalia de bronz.

Echipa României, formată din Raisa Apostu, Ema Cîrligeanu, Amalia Covaliu şi Anastasia Fusea, şi antrenată de Tiberiu Dolniceanu şi Irina Covaliu, a câştigat medalia de aur a ediţiei 2024 din Cupa Riposta, competiţie care contează pentru Circuitul European al Cadeţilor. Echipa României a învins în optimi team-ul România 5 (scor 45-10). În sferturile de finală, tricolorele au trecut de Grecia (45-30), iar în semifinale au învins Bulgaria, cu 45-28, potrivit news.ro.

Finala a fost disputată în compania echipei Marii Britanii şi a fost câştigată de România cu scorul de 45-42. Tricolorele au avut o revenire de senzaţie pe finalul înfruntării, când erau conduse cu 35-21, reuşind să egaleze şi să treacă la conducere prin evoluţiile Anastasiei Fusea şi Amaliei Covaliu.

În concursul masculin individual, sabrerul român Cristian Macovei, legitimat la clubul CSA Steaua Bucureşti şi pregătit de antrenorii Alin Badea şi Ciprian Gălăţanu, a cucerit medalia de bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.