Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Performanţa istorică pentru mexicanul Saul 'Canelo' Alvarez, a reuşit unificarea centurilor mondiale la supermijlocie

canelo alvarez

Boxerul mexican Saul ''Canelo'' Alvarez, pornit din postura de mare favorit în faţa americanului Caleb Plant, a reuşit performanţa istorică de unificare a titlurilor categoriei supermijlocii, duminică dimineaţa, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, transmite AFP.

Alvarez s-a impus în acest meci prin KO reuşit în repriza a 11-a, arbitrul oprind meciul.

Datorită acestei a 57-a victorii (39 înainte de limită) în 60 de lupte (2 egaluri, 1 înfrângere), mexicanul şi-a adăugat în palmares centura IBF, până atunci în posesia adversarului său, el deţinând titlul în versiunile WBA, WBC şi WBO.

Doar cinci boxeri, din 1988, când a fost creată WBO, au reuşit să unifice cele patru centuri mondiale: ucraineanul Oleksandr Usik (grea-uşoară), care este în prezent campion mondial la grea, americanii Bernard Hopkins (mijlocie), Jermain Taylor (mijlocie), Terence Crawford (super-uşoară) şi Josh Taylor (super-uşoară).

''Doar cinci combatanţi în istoria boxului au reuşit să devină campioni incontestabili. Eu voi fi al şaselea. Este singurul lucru la care mă gândesc. Veţi asista la un lucru de care vă veţi aminti mult timp'', declara Canelo în conferinţa de presă dinaintea meciului.

În ultimul său meci, disputat în luna mai la Arlington (Texas), mexicanul de 31 ani l-a învins pe britanicul Billy Joe Sanders obţinând a 56-a sa victorie. Singurul eşec al lui Canelo datează din 2013 în faţa lui Floyd Mayweather.

Americanul Robert Plant, 29 ani, era neînvins în ringul profesionist după 21 de meciuri, dintre care 12 le-a câştigat înainte de limită, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.