Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERICOL alimentar în Centrul Timișoarei - Carne EXPIRATĂ de o lună, vândută la un fast food din centrul Timișoarei

Sorin Susanu
Carne expirata de o luna

Un fast food aflat în centrul Timișoarei a fost închis pentru o lună, după ce, în timpul unui control, inspectorii de la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor au descoperit carne și ouă expirate, unele de câteva luni, precum și murdărie, conform Mediafax.

Citește și: `Coordonatorul` susținătorilor lui Dragnea de la ÎCCJ, DEZLĂNȚUIRE la adresa lui Augustin Lazăr: 'Torționar'

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Sorin Susanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că un fast-food aflat în centrul Timișoarei a fost închis pentru o perioadă de 30 de zile.

Decizia a fost luată în urma unui control al inspectorilor OPC, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul căruia au fost descoperite o serie de nereguli.

„Colegii mei au mers rapid în control la fast food ca urmare a unei reclamații. S-au găsit numeroase probleme, precum carne și ouă expirate, unele chiar de câteva luni, produse alimentare depozitate neconform, cărora le lipseau elementele de identificare, murdărie", a afirmat Sorin Susanu.

Inspectorii au decis închiderea fast food-ului pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, proprietarul restaurantului riscă o amendă de până la 30.000 de lei.

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș au mai primit reclamații cu privire la acest fast food.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.