Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol de explozie la o stație GPL din Capitală! Oamenii au fost evacuați / UPDATE. Precizările ISUBIF și ale prefectului Capitalei- Foto

breaking news ultima ora

Pericol de explozie la o stație GPL din Capitală! Oamenii au fost evacuați

UPDATE 2 septembrie, ors 19.28: "Statia a fost verificata de ISCIR, in cadrul planului de control, pe 30 august. Din cauza ca situatia la fata locului nu mai respecta documentatia de avizare, s-a dispus inchiderea statiei si amenda de la 2.000 la 15.000 de lei pentru operatorul RSVTI al statiei. De la momentul inchiderii statia nu mai functiona. Oamenii nu au fost evacuați, ci a fost izolat perimetrul", a anunțat prefectul Capitalei, Rareș Hopincă.

UPDATE 2 septembrie, ora 19.23: Pompierii bucureșteni anunță că se fac măsurători periodic la fața locului de către echipajul CBRN. Se redimensionează dispozitivul - rămân la fața locului 2 autospeciale de stingere pentru supraveghere și tranzvazarea gazului.

UPDATE 2 septembrie, ora 19.18: ISUBIF anunță că s-a montat un robinet de siguranță peste robinetul inițial. În acest moment nu se mai simte miros de gaze.

UPDATE 2 septembrie, ora 19.11: Ce spune ISUBIF

"Intervenim in acest moment pe bld. Energeticienilor din sectorul 3 al Capitalei. Scăpări de gaze la un robinet de la o stație GPL. Se acționează pentru evacuarea populației pe o raza de 100 m pentru siguranța acesteia până la remedierea situației. Acționăm cu perdea de apă asupra buteliei. Intervin 5 autospeciale de stingere. Misiunea este în dinamică, revenim cu date", anunță ISUBIF.

Stirea inițială

Pompierii bucureșteni eu intervenit de urgență după ce la o stație GPL din Capitală, care fusese închisă acum 3 zile, au fost sesizate scurgeri de gaze.

Oamenii au fost evacuați, iar din primele informații pericolul a fost eliminat după intervenția patronului stației și a salvatorilor de la ISU pe strada Energeticienilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.