Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol de explozie lângă Pitești: conductă de gaz avariată / mai multe persoane evacuate

Business24.ro
conducta gaze

Pericol de explozie lângă Pitești: conductă de gaz avariată!

Pompierii intervin de urgență în comuna Bascov, în cazul unei conducte de gaze avariată, informează Mediafax! Este al doilea pericol de explozie în ultimele două zile, în aceeași zonă!

Și de această dată, la fața locului, pe strada Serelor, se deplasează pompieri, cu o autospecială de intervenție, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Au fost evacuate 15 persoane de la o unitate de cazare din zonă. La fața locului a ajuns și distribuitorul de gaze, care va opri alimentarea cu gaze din zona respectivă, transmite ISU. „Pompierii de la Detașamentul Pitești intervin în comuna Bascov, strada Serelor, cu o autospecială de intervenție, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unei conducte de gaz avariată. La fața locului a ajuns și distribuitorul de gaze, care va opri alimentarea din zona respectivă. S-a dispus evacuarea unui număr de 15 persoane de la o unitate de cazare din zonă.  A fost oprită alimentarea cu gaz a conductei”, au spus reprezentanții ISU.

120 de locuitori  au fost evacuați ieri, după ce o altă conductă de gaz a fost spartă. La faţa locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD. A fost anunţat şi distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun. Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere şi s-a oprit traficul în zonă”, anunța ISU Argeş.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.