Pericolele ascunse în grătarul tău! Reguli de aur pentru prepararea unui grătar sănătos

Autor: Denisa Miron, Colaborator

Publicat: 27-06-2015

Actualizat: 27-06-2015

Article thumbnail

Sursă foto: stiripesurse.ro

Alimentele si preparatele gatite pe gratar au o valoare nutritiva superioara si sunt semnificativ mai sanatoase decat cele prajite. Gatitul pe gratar exclude aportul excedentar de grasimi si zaharuri, substante care predispun ingrasarii si imbolnavirii. Iti prezentam cateva sfaturi utile pentru ca vara asta sa te delectezi cu preparate sanatoase la gratar.

Carnea pregatita incorect la gratar poate fi periculoasa pentru sanatate! Afla cum sa o prepari sanatos!

In  primul rand trebuie sa inlocuiesti ingredientele greu digerabile si pline de calorii cu alternative nutritive si sigure pentru mentinerea unei forme fizice optime. Carnea slaba, fructele, legumele si apa plata aromatizata cu felii de fructe sau de castravete transforma orice gratar intr-o sursa de nutrienti beneficiu, si nu de grasimi si calorii in exces... CONTINUAREA AICI

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri