Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERICOLELE din spatele industriei food porn. DETALIILE care îngrijorează

captura youtube
foodporn budinca

De-a lungul evoluției speciei umane, creierul nostru a evoluat pentru a găsi mâncare; de aceea, ar trebui probabil să ne surprindă faptul că cea mai mare creștere în activitatea cerebrală sanguină are loc atunci cand creierul înfometat este expus la imagini cu mâncarea dorită.  Adăugând arome apetisante, efectul este și mai pronunțat. Cât ai clipi, creierul nostru decide cât de mult ne place mâncarea pe care o vedem și cât de nutritivă poate fi. Și așa poți începe să înțelegi ideea din spatele gastroporn, relatează exquis.ro

Condimentele minune care întăresc inima. Ce recomandări surpriză fac specialiștii

Exista o adevărată industrie în care aspectul preparatelor a devenit un scop în sine. Cercetătorii și companiile culinare au început să caute diferite tertipuri și tehnici prin care să maximizeze aspectul mâncării, de exemplu, prezentarea preparatelor în slow-motion pentru a atrage privitorul și a exprima prospețimea produselor.

Cât de îngrijorați ar trebui să fim văzând cum practic food porn-ul ne împresoară? De ce oamenii ar trebui să-și înăbușe dorința de a vedea toate aceste imagini gastronomice absolut apetisante? Oricum, niciun răun nu poate fi produs doar privind? La urma urmei, imaginile cu mâncare nu conțin calorii, nu? Ei, bine, tocmai aici sunt problemele asupra cărora ar trebui să ne concentrăm::::

AICI TOTUL DESPRE SPĂLAREA PE CREIER PENTRU A CUMPĂRA TOATE PROSTIILE

____

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.