Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERICOLUL din școli: Un părinte a rupt în bătaie un elev, chiar în sala de clasă

catuse politie

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-a ales cu dosar penal după ce a bătut un elev în Şcoala Gimnazială din comuna Ciurea, a informat, luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iaşi, a declarat, luni, că poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe în care un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a lovit un copil într-o sală de clasă, scrie agerpres.ro.

Citește și: Răsturnare de situație! Colegiul Medicilor a decis că Flavia Groșan nu a greșit, dar i-a cerut să nu mai apară în presă

"Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Ciurea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 9 martie, în urma unui conflict dintre doi elevi de la o şcoală din comuna Ciurea, tatăl unuia dintre aceştia ar fi pătruns în unitatea de învăţământ, iar ulterior într-o sală de clasă şi l-ar fi lovit pe celălalt elev. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 22 martie, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iaşi. Acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările continuă", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iaşi.

Citește și: Dominic Fritz, primarul Timișoarei, agent al serviciilor secrete germane? Legături ciudate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.