Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericolul nu a trecut! Planul DIABOLIC al liderului Phenianului continuă să creeze panică. Serviciile secrete de la Seul au dat alarma

www.nasul.tv
Kim Jong Un

Autorităţile din Coreea de Nord au fost observate transportând ceea ce părea a fi o rachetă balistică intercontinentală (ICBM) pe coasta de vest a ţării, a relatat marţi publicaţia sud-coreeană Asia Business Daily, citând o sursă din serviciile secrete de la Seul, sub rezerva anonimatului, potrivit Reuters, scrie agerpres.ro

Deplasarea rachetei a fost detectată încă de luni, intervenind la o zi după al şaselea test nuclear al Coreii de Nord. Dispozitivul a fost reperat în timp ce era transportat pe timp de noapte, posibil, pentru a se evita o eventuală supraveghere.

Dosarul lui Dragnea, din nou pe masa magistraților: Șeful PSD este acuzat de instigare la abuz în serviciu


Coreea de Nord dispune de facilităţi de lansare pentru programul său de rachete pe coasta de vest a ţării. 

Ministerul Apărării sud-coreean nu a putut să confirme aceste informaţii, după ce anunţase luni parlamentul că există indicii potrivit cărora regimul de la Phenian ar putea să efectueze noi lansări de rachete, inclusiv ICBM, în orice moment.

SURSE - PSD pregătește o toamnă INCENDIARĂ în Parlament


Conform serviciilor de informaţii sud-coreene, o nouă posibilă lansare ar putea avea loc la 9 septembrie, când Coreea de Nord sărbătoreşte Ziua naţională, dată care marchează ziua fondării Republicii Populare Democrate Coreean (RPDC) în 1948. 

Coreea de Nord a anunţat că a testat duminică o bombă cu hidrogen care poate fi montată pe noul tip de rachetă balistică intercontinentală de care dispune regimul de la Phenian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.