Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perlele elevilor, singurul „scandal” pentru Evaluarea Națională de anul acesta

bac

Profesorii și sindicaliștii sunt mulțumiți de faptul că ministerul a alocat fonduri suplimentare, iar scandalurile și protestele par a fi de domeniul trecutului. Singurele „controverse” de anul acesta au fost cele generate de „perlele” unora dintre tinerii absolvenți.

Evaluarea Națională s-a terminat astăzi cu proba la Matematică. Elevii, părinții și profesorii sunt optimiști. Subiectele au fost distribuite corect, respectându-se metodologia şi securitatea informațiilor, iar testările s-au desfăşurat în bune condiţii. Numărul tinerilor excluși din examen este foarte mic. De asemenea, probele orale de la examenul de Bacalaureat s-au desfășurat fără probleme.

Faptul că în presă nu se discută despre aceste examene înseamnă că totul este organizat foarte bine, iar regulile sunt respectate. Aceasta este o premieră a ultimilor ani!

În privința opiniilor elevilor și profesorilor despre subiectele date până acum la testări, acestea sunt împărțite. Chiar dacă unele cadre didactice consideră că subiectele sunt ceva mai dificile față de cele din 2013 la Evaluarea Națională, aceasta este o veste bine-primită, în condițiile în care va putea fi realizată o diferențiere mai exactă a elevilor în funcție de capacități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.