Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoană reţinută de DIICOT şi arestată pentru trafic de droguri de risc

dosare

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Cluj au reţinut un inculpat pentru trafic de droguri de risc, care ulterior a fost arestat, potrivit Agerpres.

"La data de 21.09.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc. S-a reţinut că, pe parcursul anului 2023, inculpatul a deţinut în vederea comercializării, canabis (drog de mare risc) provenit din plante pe care le-a cultivat în proximitatea locuinţei. În urma percheziţiilor efectuate, a fost identificată şi ridicată cantitatea de peste 220 grame canabis, precum şi alte mijloace de probă", se arată într-un comunicat trimis vineri de DIICOT.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

"Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj. La acţiune au participat poliţişti din cadrul IPJ Cluj - Serviciul Criminalistic şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie", se mai arată în comunicatul DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.