Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoane cercetate pentru trafic de droguri şi substanţe psihoactive - Poliţiştii au descoperit o cultură de canabis

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina
Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor au fost ridicate peste 700 de grame de droguri de mare risc, droguri de risc (canabis) şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, dar şi telefoane mobile, 6.500 de lei şi 1.000 de euro.

De asemenea, la domiciliul unui bărbat din Buzău poliţiştii au descoperit o cultură indoor de canabis.

"La data de 5 mai, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Buzău, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 22 de percheziţii domiciliare, în Buzău, Brăila şi Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Din cercetări a reieşit că, din 2020 şi până în prezent, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc (canabis) şi substanţe cu efect psihoactiv de la persoane din Galaţi, Brăila şi municipiul Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău. Persoanele bănuite ar fi închiriat diferite imobile pentru desfăşurarea activităţii infracţionale", se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Buzău pentru audieri. Ulterior, faţă de 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de alţi 2 s-a dispus continuarea cercetărilor sub măsura controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activităţi au participat poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Bucureşti, poliţişti ai serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Vrancea şi Brăila, jandarmi ai inspectoratelor de jandarmi judeţene Buzău şi Brăila, precum şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.