Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră - Persoanele acuzate de implicare în mafia pariurilor sportive, reținute

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Patru persoane au fost reținute marți în urma perchezițiilor făcute de polițiști în Capitală și în județul Ialomița, într-un dosar în care cinci angajați ai unei case de pariuri sunt acuzați că ar fi facilitat câștigarea unor pariuri sportive prin modificarea fără drept a cotelor, anunță Mediafax.

În acest caz, patru persoane bănuite de săvârșirea faptei au fost reținute pentru 24 de ore, a anunțat Poliția Capitalei. Acestea vor fi prezentate în fața magistraților cu propuneri legale.

Polițiștii au făcut marți 6 percheziții domiciliare în Capitală și județul Ialomița și au pus în aplicare 26 de mandate de aducere, în Capitală și județele Ilfov și Călărași, emise pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de fraudă informatică.

Din datele și probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018 - 2020, 5 angajați din cadrul unei case de pariuri, având funcția referent statistician, ar fi facilitat câștigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri.

Din cercetări, s-a stabilit că ulterior, aceștia ar fi declararat pariurile ca fiind câștigătoare, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.