Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Personalul de securitate al unui mall, verificat de poliţişti după un incident în care a fost implicat

https://www.anuntul.ro/
agent paza

Modul în care personalul de securitate dintr-un mall din municipiul Braşov a acţionat faţă de două persoane, bănuite că ar fi încercat să fure mai multe produse, face obiectul cercetărilor unui dosar deschis de poliţiştii braşoveni, a informat, miercuri, IPJ Braşov, potrivit Agerpres.

Imagini care surprind incidentul petrecut marţi seara, în care au fost implicate mai multe persoane, pe de o parte personal de securitate, iar pe de alta, mai multe persoane, au ajuns în mediul online.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de 'furt calificat' (2 fapte) şi 'purtare abuzivă'. În fapt, la data de 1 martie, în jurul orei 17,50, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Braşov, are loc o stare conflictuală între mai multe persoane. Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că două persoane de sex masculin, ce purtau mască de protecţie sanitară, ar fi încercat să sustragă din interiorul societăţii comerciale în cauză mai multe bunuri, trecând de casele de marcat fără a achita contravaloarea acestora. Agenţii de securitate ai societăţii au interpelat persoanele imediat după zona caselor de marcat, între aceştia şi persoanele bănuite intervenind o stare conflictuală, la care au intervenit şi alte trei persoane, care se aflau în compania celor din urmă", se arată în comunicatul IPJ Braşov.

Poliţiştii au identificat persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, acestea fiind doi tineri, în vârstă de 18 ani şi 27 ani, ambii din judeţul Covasna.

"Persoanele participante au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie în vederea audierii, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt, precum şi modalitatea de intervenţie a personalului de securitate", a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.