Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Personalul din PTF Sighetu Mamației a fost suplimentat în perioada sărbătorilor pascale

Facebook
frontiera vama nadlac

Numărul personalului de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei a fost suplimentat pe perioada sărbătorilor pascale.

"În această perioadă, a fost suplimentat numărul personalului planificat la controlul documentelor până la capacitatea permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere a frontierei. Vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de ieşire din ţară sau de intrare, după caz, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei. Dacă situaţia o impune, vor fi folosite inclusiv staţii mobile de control", a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă.

Potrivit acestuia, se menţin în continuare măsurile de adaptare atât a misiunilor, cât şi a resurselor umane şi materiale, la specificul fiecărei frontiere, astfel încât să se asigure un control eficient şi operativ.

În cursul zilei de joi, au intrat în România, prin PTF Sighetu Marmaţiei, 1.400 de persoane cu 160 de autoturisme. Din cele 1.400 de persoane, 871 sunt cetăţeni ucraineni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.