Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Personalul medical care tratează pacienţii cu cancer, posibil pericol pentru aceştia, potrivit unui studiu

cancer piele lupa

21% din asistente şi 17% din medicii testaţi care tratează pacienţii cu cancer au anticorpi COVID-19, arată un studiu britanic, care evidenţiază şansele ca lucrătorii medicali să transmită infecţia pacienţilor vulnerabili. Studiul a fost realizat pe 434 de persoane, anunță MEDIAFAX.

Un nou studiu, realizat de 10 cercetători din Marea Britanie, care lucrează în principal la spitalele universităţii Cambridge, arată că la 21% dintre asistente şi la 17% dintre medicii care tratează pacienţii cu cancer au fost găsiţi anticorpi COVID-19.

Citește și: Doctorul Monica Pop a răbufnit: Nu-i credeți pe fățarnici! Neagă public existența Covid, dar dau repede din coate pentru a face rost de medicamente .

Astfel, aceşti lucrători din domeniul sănătăţii au contractat infecţia cu COVID-19 la un moment dat în timpul sarcinilor lor la spital, dar au continuat să se ocupe de pacienţii cu cancer.

Studiul a fost realizat pe 434 de persoane şi evidenţiază posibilitatea ca personalul medical să transmită persoanelor vulnerabile infecţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.