Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perspective tot mai negre pentru Trump. Aleşi republicani se delimitează de acuzaţiile de 'fraudă' în alegeri ale preşedintelui american

Israel News Agency
republicani sua elefant

Mai mulţi aleşi republicani s-au delimitat de acuzaţiile de ''fraudă'' în alegeri lansate de preşedintele american Donald Trump, relatează vineri dpa preluat de agerpres.

Vezi și: CNSU: Masca obligatorie peste tot, restricţii de circulaţie noaptea, cursuri online, telemuncă, petrecerile - interzise, magazinele au program până la 21

"Aceasta devine nebunie", a spus Adam Kinzinger, un congresman din Illinois, apreciind că preocupările legitime cu privire la fraudă ar trebui tratate legal. El a avertizat de asemenea asupra răspândirii ''dezinformării''.

''Nu există nicio susţinere pentru afirmaţiile preşedintelui din această seară care subminează procesul nostru democratic. America numără voturile şi trebuie să respectăm rezultatele aşa cum am făcut întotdeauna înainte'', a spus Larry Hogan, guvernatorul republican din Maryland.

''Dacă cineva are dovada unor nereguli, ar trebui să o prezinte şi să o rezolve. Orice este mai puţin dăunează integrităţii alegerilor noastre şi este periculos pentru democraţia noastră'', a declarat Paul Mitchell, un congresman din Michigan.

Senatorul Pat Toomey din Pennsylvania a afirmat de asemenea că nu vede nicio o dovadă a unei fraude semnificative în alegerile din 3 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.