Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peskov, uimit de declarațiile SUA referitoare la incidentul din Marea Neagră: 'Poate că nu era cazul să zboare pe acolo şi atunci totul ar fi fost ecologic'

vestidinrusia.ro
Dmitri Peskov

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, și-a exprimat nedumerirea faţă de declarațiile autorităţilor de la Washington, potrivit cărora avioanele de luptă rusești Suhoi au acționat în mod nesustenabil şi neprietenos cu mediul în legătură cu dronă americană deasupra Mării Negre, sugerându-i părţii americane ”să nu mai efectueze zboruri pe unde nu este cazul”.

'De ce nu este prietenos cu mediul? Poate că nu era cazul să zboare pe acolo şi atunci totul ar fi fost ecologic”, a spus Peskov, în direct la emisiunea 'Moscova. Kremlin. Putin”, realizată de jurnalistul Pavel Zarubin, la postul TV Rossia 1 (VGTRK, Compania de radiodifuziune și televiziunea de stat rusă), răspunzând astfel la acuzațiile părţii americane de prăbuşirea în condiţii precare pentru mediu a dronei americane, scrie Rador.

Autorităţile din Statele Unite au precizat, în mod special, că aeronavele rusești `au aruncat un jet de combustibil în mod nefondat” asupra dronei, poluând astfel Marea Neagră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.