Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peskov: 'Vladimir Putin nu a stat niciodată în niciun buncăr. O altă minciună e că are sosie. Putin este megaactiv!'

vladimir putin dmitri peskov

Sugestiile potrivit cărora președintele rus Vladimir Putin are „dubluri” care participă la evenimente în timp ce el se află în buncăr sunt o minciună, a declarat purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov.

"Probabil ați auzit că Putin are o mulțime de sosii care lucrează pentru el în timp ce stă în buncăr. O altă minciună. Vedeți ce fel de președinte avem, dar el, de fapt, așa cum a fost, este megaactiv, cu greu putem ține pasul cu el, cu cei care lucrează cu el lângă el", a spus Peskov, potrivit Interfax.

Peskov a menționat că energia lui Putin nu poate fi decât invidiată

"Sănătatea lui, cu voia lui Dumnezeu, nu poate fi dorită decât pentru sine. Desigur, nu a stat niciodată în niciun buncăr. Este și o minciună și o vedeți, totul este evident", a adăugat purtătorul de cuvânt al președinției. În același timp, el a menționat că "buncărul" se numește centrul de coordonare și analiză al guvernului, Casa Albă.

"Acesta este un spațiu fenomenal, high-tech, în care guvernul vede tot ce se întâmplă în țara noastră, orice vestitor al problemelor din economie, sfera socială, medicină, tehnologie etc.", a adăugat Peskov. "Acesta este «buncărul» nostru, dar nu deloc cel despre care se spune că se află în Occidentul colectiv", a spus el.

Context

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene, generalul Kirilo Budanov, a afirmat într-un interviu pentru Daily Mail că Vladimir Putin a folosit cel puțin trei sosii, care și-au făcut operații estetice pentru a semăna cu liderul de la Kremlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.