Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.200 de instalații de iluminat festiv vor fi montate în Sectorul 4

Primaria Sectorului 4
masina scara

Șapte bulevarde și patru intersecții importante din Sectorul 4 al Capitalei vor fi iluminate festiv de către Primăria Sectorului 4 cu decorațiuni specifice Sărbătorilor de iarnă. Potrivit Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță peste 1.200 de figurine tridimensionale, perdele luminoase și ghirlande vor fi montate în Sectorul 4, în aceste zile.

Pe principalele bulevarde din Sectorul 4 a început deja montarea instalațiilor de iluminat, astfel încât, de Ziua Națională a României, când se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire, toate acestea să fie funcționale.

”În acest an vor fi iluminate festiv șapte artere principale din sector. Este vorba despre Șos. Olteniței, Bulevardele Brâncoveanu, Berceni, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai și Calea Văcărești. De asemenea, vor fi montate decorațiuni speciale în câteva din cele mai importante intersecții din Sectorul 4: Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcărești și Apărătorii Patriei. Ne-am fi dorit să avem astfel de instalații în tot sectorul, dar am preferat să cheltuim mai puțin pe iluminatul de Sărbători, pentru că avem nenumărate investiții în derulare, care necesită resurse financiare importante”, a declarat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Conform planului de investiții agreat de Primărie și de Luxten, societatea care se va ocupa de iluminatul de sărbători din acest an, va monta peste 1.200 de figurine tridimensionale de diferite forme, perdele luminoase, medalioane și ghirlande specifice sărbătorilor.

Toate instalațiile de iluminat vor fi funcționale începând din 1 Decembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.