Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de deţinuţi botoșăneni şi-au exprimat intenţia de a vota la alegerile parlamentare de duminică

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Peste 100 de deţinuţi aflaţi în Penitenciarul Botoşani şi-au exprimat intenţia de a vota la alegerile parlamentare, a anunţat unitatea de detenţie, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat, din totalul celor 536 de persoane private de libertate aflate în custodia unităţii din Botoşani, doar 138 au fost identificate cu drept de vot la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor, iar dintre acestea doar 113 şi-au manifestat dorinţa de a-şi exprima acest vot.

Citește și: SURSE BREAKING Ofițerul reținut de DNA Brașov era șeful BIROULUI ce ASCULTA întreg județul - Avea comportament de 'CÂRTIȚĂ' pentru beneficiari privați

Reprezentanţii Penitenciarului susţin că votul deţinuţilor se va desfăşura în condiţii de maximă siguranţă sanitară, în contextul pandemiei de COVID-19. Pe tot parcursul procesului de votare, persoanele private de libertate vor purta măşti de protecţie şi mănuşi. Totodată, pe toată durata desfăşurării procedurilor de votare va fi respectată distanţarea fizică faţă de persoanele private de libertate şi faţă de personalul angajat al unităţii.

De asemenea, "echipa biroului electoral al secţiei de votare, care se deplasează cu urna specială, şi eventualii supraveghetori şi observatori străini acreditaţi în acest scop vor fi supuşi triajului epidemiologic la intrarea în unitate şi vor completa chestionarul COVID-19".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.