Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de locuinţe şi gospodării din județul Ialomița, afectate de ploi - Apa a pătruns şi în şapte instituţii publice

inundatii

Peste 100 de locuinţe şi gospodării din judeţul Ialomiţa au fost afectate de ploile abundente căzute în noaptea de luni spre marţi, apa pătrunzând şi în şapte instituţii publice, potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa notează Agerpres.

"În contextul prognozei meteorologice de ploi abundente şi instabilitate atmosferică de Cod Portocaliu, pompierii militari au acţionat, încă de aseară şi pe tot parcursul nopţii, pentru evacuarea apei din şapte instituţii publice, un operator economic, peste 32 de locuinţe şi 70 de curţi, cu 13 utilaje şi autospeciale şi un efectiv de peste 30 de cadre", precizează ISU Ialomiţa.

Instituţia informează că s-au produs situaţii de urgenţă la Palatul Copiilor Slobozia, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, Centrul Cultural "Ionel Perlea", un supermarket, Camera de Comerţ, ANAF Ialomiţa, CEC BANK Slobozia, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia şi pe 13 străzi din municipiul Slobozia.

În municipiul Slobozia s-a mai intervenit pentru degajarea unui autoturism de pe carosabil, care bloca fluidizarea traficului ca urmare a afectării motorului în urma nivelului ridicat al apei, precum şi pentru înlăturarea a doi copaci căzuţi pe carosabil.

Potrivit ISU Ialomiţa, intervenţia este în curs de desfăşurare, pompierii Detaşamentului Slobozia aflându-se în teren în misiuni de evacuare a apei din gospodării pe strada 1877 şi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.