Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de migranţi au încercat să treacă ilegal frontiera pe la Nădlac, în Ungaria, ascunşi în două TIR-uri

migranți

Poliţiştii de frontieră de la Punctului de Trecere Nădlac II, din judeţul Arad, au depistat 105 migranţi din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două TIR-uri care transportau folii de plastic. Şoferii, cetăţeni turci, sunt cercetaţi pentru infracţiunea de trafic de migranţi, conform news.ro.

”În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni turci, aflaţi la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, folii din plastic pentru societăţi comerciale din Germania şi Finlanda”, se arată într0un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei de Frontieră.
În urma controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci, printre bunurile transportate, în total, 105 de migranţi, doar într-un transport fiind descoperite 54 de persoane.
”Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din India, Pakistan, Afganistan şi Siria, unii dintre ei fiind intraţi legal în ţara noastră, alţii fiind solicitanţi de azil”, se mai arată în comunicat.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trafic de migranţi faţă de şoferi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru persoanele depistate ascunse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.