Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de obiective turistice din Constanța pot fi admirate din autobuze etajate: preţul unei călătorii este şase lei

Inquam Photos / Octav Ganea
bani curs leu euro

Primăria Constanţa a anunţat că autobuzele etajate vor intra pe traseu din data de 4 iulie, iar turiştii şi localnicii pot admira peste 100 de obiective turistice importante din municipiul şi din staţiunea Mamaia. Preţul unei călătorii este de şase lei, iar un bilet valabil o zi întreagă costă zece lei, informează News.ro.

Citește și: VIDEO Ministrul Transporturilor anunță investiții MAJORE în infrastructură: 'Trebuie finalizate coridoarele rețelei centrale'

Primăria Constanţa a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că începând din data de 4 iulie, CT Bus introduce linia City Tour, pe ruta Gară CFR – staţiunea Mamaia.

Traseul autobuzelor etajate cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din Constanţa şi din staţiunea Mamaia: roata panoramică ,,Tomis Eye’’, Silozurile ,,Anghel Saligny’’, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie şi Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanţă, Cazinoul din Mamaia.

Directorul CT Bus, Bogdan Niţă, a afirmat că pentru început vor circula şase autobuze, cu o frecvenţă de 25 de minute, între orele 9-18.

“Începem cu şase autobuze care vor circula deocamdată în program 9-18, cu o frecvenţă de 25 de minute. În vârful sezonului estival vom creşte acest interval până la ora 22. Preţul rămâne neschimbat: şase lei pentru o călătorie şi zece lei pentru toată ziua”, a declarat Bogdan Niţă.

Primăria menţionează că pasagerii au la dispoziţie şi aplicaţia ,,City Tour’’, un ghid text şi audio, disponibil în “Magazin Play” sau “Apple Store”.

“La bordul autobuzelor etajate călătorii dispun de conexiune gratuită la reţeaua Wi-Fi şi pot accesa aplicaţia prin scanarea codul QR de pe spătarul scaunului. Aplicaţia gratuită, “City Tour” sincronizează poziţia telefonului cu sistemul GPS al autobuzului, iar în momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio porneşte automat”, a precizat sursa citată.

Biletele pot fi cumpărate de la şoferul autobuzului etajat.

Primăria Constanţa reaminteşte pasagerilor recomandarea de a purta mască de protecţie şi de a respecta măsurile de prevenţie şi distanţare socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.