Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de persoane - puse sub supraveghere judiciară de IGPR, săptămâna trecută

renasterea.ro
politisti

Peste 100 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciară în perioada 12-19 mai, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis AGERPRES.

Sursa citată arată că în ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 141 de persoane şi au fost înregistrate 23 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

În perioada 12 - 19 mai a.c., la nivel naţional au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 141 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse, precizează IGPR.

Citește și: Românii au dat NĂVALĂ de Noaptea Muzeelor: Alegere NEOBIȘNUITĂ făcută de unii dintre ei

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 31 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 110 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 23 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, în două cazuri, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura arestării preventive, iar în alte patru cazuri a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare.

De asemenea, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, într-un caz, cu măsura arestului la domiciliu, în alte nouă cazuri cu arestarea preventivă, în cinci cazuri cu măsura condamnării cu executare, iar în alte două situaţii cu cea a condamnării cu suspendare, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.